Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział M&M: Duel of Champions

Raen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, co wy na to aby powstał nowy dział M&M Duel of Champions ponieważ chyba jest dość nowa ale mogę się mylić co do tego.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

To gra karciana, co nie? Wg mnie się nie przyjmie, za małe zainteresowanie jest grami płatnymi a co dopiero niszowymi tytułami pokroju w/w.

Przecież ta gra nie jest płatna, jak nie chcesz to nie musisz kupować tych punktów za kasę. Tak to gra karciana. A co do samej gry czy są bugi czy nie, to nie wiem bo gram w nią od wczoraj i nie ogarniam jeszcze wszystkiego ;]

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Wielkie tak. Sam w to krótko gram a przydałoby się by ktoś pomógł z doborem talii. :)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Graj jest naprawdę dobra. Gracz nie wspomagający się realną walutą może osiągnąć takie same jak wyniki, jak ludzie ze 'wspomagaczami'. Jednak nie ma raczej do niej żadnych cheat'ów czy bug'ów, dlatego jestem neutralny.

1294477714-U1.png

Opublikowano

na NIE ta gra to gówno w które ludzie tak szybko przestaną grać jak zaczęli, jak let's playerzy przestaną w to grać to zostaną jedynie starzy gracze.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Majnkraft to też gówno które "rozprzestrzenili" lećplejerzy, więc nie wiem w czym masz problem.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

w majnkrafcie można było coś robić a ta gra jest nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudna nie żebym nie lubił karcianek sam dużo gram w magic the gathering ale M&M nie ma niczego co mogło by przykuć gracza do komputera.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

dziwne, myślałem że w karciance będę rozwijać postać, budować domy, osady, zabijał ludzi, i gwałcił niewiasty :<

kurwa tak strasznie się zawiodłem :<

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Gra jest zajebista, naprawdę wciąga. Może nie ma tam narazie żadnych cheatow czy bugów (chyba) ale pewnie z czasem coś wejdzie.

W owym dziale można by było pisać o swoich taliach tworzyć poradniki odnośnie budowania talii itd.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Arcymistrz
Opublikowano

Zainteresowanie jest. Czekanie na grę to max 10 sekund, a gra jest ciekawa, zmusza nas do myślenia i strategicznej postawy.

Jak najbardziej na tak.

Opublikowano

Jasne że tak fajna gierka, a prędzej czy później jakieś tam wspomagacze się znajdą, jednak ten dział służyłby głównie do pomocy graczom z doborem talii itp.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Gra nie ma cheatów, ani większych bugów. Lecz jest zainteresowanie. Lecz nadal wątpie że takie coś by się pojawiło. Neutral

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Gra nie ma cheatów, ani większych bugów. Lecz jest zainteresowanie. Lecz nadal wątpie że takie coś by się pojawiło. Neutral

Opublikowano

Jeżeli moje zdanie się liczy to Tak, bo gra jest kwietnia, gram w nią trochę :)

Maruusek.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...